Rustig eten in Panorama self-service

Nadat het albijna een jaar geleden is dat we hebben gegeten in Panorama à la carte besloten we op 4 maart 2017 te gaan eten in Panorama self-service.

Omschrijving

Zo tegen halfzes lopen wij Panorama self-service binnen. Als eerste komen we aan in het freeflow gedeelte. Hier kan je links de warme gerechten halen, rechts staat het drinken en recht voor je kan je soep pakken als je wilt. Heb je dit allemaal gehaald dan kan je naar rechts lopen voor de kassa’s. Hier reken je af wat je neemt en daarna heb je ruim keus van waar je wilt zitten. Je kan in de uitbouw zitten waar normale tafels en stoelen staan. Hier grenst ook een groot buitenterras met kleurrijk meubilair aan. Wij besloten om in de voormalige opkamer te zitten. Dit is een kleine verhoogde ruimte vlak naast de afruimband. Hier zitten lekkere banken en zijn de tafels net wat groter dan in de uitbouw. Tijdens ons bezoek zaten we maar met drie personen in het hele restaurant. Dit was natuurlijk vrij rustig en daar verbaasde ik mij ook over.

Het eten

Toen wij aankwamen in het freeflow gedeelte hadden we een dienblad gepakt en waren we naar de warme gerechten gelopen. Hier stonden maar liefst drie medewerkers te wachten op gasten. Toen wij eraan kwamen konden we dus ook vrij snel bediend worden. Zelf had ik de gemarineerde spareribs met knoflooksaus, groenten en frietjes genomen. De medewerkers zeiden dat de friet net op was en dat ze even wat bij moesten maken. Gelukkig duurde dit niet lang. De andere persoon waarmee ik was had de krokant gebakken kibbeling met remouladesaus en frietjes genomen. Hier bleek dat de kibbeling op was en dat ze dit nog even moesten maken. Terwijl de kibbeling van haar gemaakt werd was mijn eten al klaar en was de medewerker zo aardig om het onder een warmtelamp te zetten zodat het niet zou afkoelen. Wat een service!

Toen de kibbeling klaar was en we hadden afgerekend zijn we gaan zitten in de voormalige opkamer en hebben we hier genoten van het eten. De sparib was een groot stuk en was erg goed gemarineerd. De groenten en friet waren lekker en paste goed bij de sparerib. Wel waren de groenten een beetje sompig. De kibbeling die de andere persoon had smaakte erg goed zei ze. Nadat we dit eten op hadden hebben we uiteraard onze dienbladen op de afruimband gezet en zijn we als een van de laatsten het restaurant uitgegaan terwijl er al werd schoongemaakt. Mijn eindoordeel is dat hier erg leuk en vriendelijk personeel werkt, het eten er erg lekker smaakt maar de aankleding niet al te Eftelings is.

Jelmer

Lees ook: Het eigenwijze Panorama à la carte restaurant

Een gedachte over “Rustig eten in Panorama self-service

Geef een reactie