Inleiding: wat wordt het nieuwe Sleutelier?

Jarenlang is Sleutelier mijn eigen blog geweest waarin ik jullie langs allerhande Efteling zaken meenam. In de loop der tijd heb ik albijna alle horecapunten in het park gereviewd, alle musicals bezocht en heb ik nog veel meer berichten geschreven.

Het afgelopen jaar ben ik verhuisd naar Breda en ben ik daardoor in staat om vaker een bezoek te brengen aan de Efteling. Nu loop ik regelmatig in het park te fantaseren over hoe het eruit zou zien als je 15 jaar in de toekomst bent. Vooral nu er grote uitbreidingsplannen tegengehouden worden en er steeds meer vraag is naar vermaak buiten de openingstijden van het Efteling Park.

Om al mijn idee├źn kwijt te kunnen en met mensen te delen heb ik daarom besloten om www.sleutelier.nl opnieuw te gaan openen. Niet meer met dezelfde opzet als hiervoor maar meer als een creatieve website waarop ik graag mijn toekomstvisie voor de Efteling wil delen.

Als er behoefte is om de oude berichten terug te lezen kan dat aangegeven worden in het contactformulier. Blijkt hier veel behoefte naar te zijn dan zal ik overwegen om ze weer online te gooien.

Bij deze hoop ik dat jullie blij zijn dat Sleutelier weer open is en hoop ik dat jullie niet kunnen wachten om te lezen wat ik voor jullie ga schrijven!

Jelmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.