Wat is Sleutelier?

Welkom op Sleutelier de blog die geheel in het teken staat van de Efteling. Sleutelier is opgericht op 4 maart 2015 en is de opvolger van Kaatsheuvel Fan blog.

Sleutelier is opgericht op 4 maart 2015 door een Efteling liefhebber die sinds begin 2013 in het bezit is van een Efteling abonnement. Als ik in de Efteling ben loop ik met verschillende mensen. Over het algemeen zijn dit verschillende Efteling abonnementhouders en hierdoor ken ik er al veel. Zo af en toe neem ik een stel vrienden mee die nog nooit naar het park zijn geweest of er geen abonnement op hebben. Natuurlijk vind ik het dan leuk om te zien hoe ze zich kunnen verbazen en verwonderen in het park.

Als ik in het park ben dan loop ik geen vaste route. Op dit moment loop ik soms een stukje rondom de Efteling om van de natuur te genieten of om te kijken naar de toekomstige uitbreiding van het Reizenrijk. Een attractie die ik wel vaak bezoek is Fata Morgana. Het blijft zo een mooie attractie aangezien je helemaal in de sferen van 10o1 nacht wordt ondergedompeld. Hierdoor is het ook mijn favoriete attractie.

Mijn motivatie om deze website op te richten begon al in 2013 met het openen van Kaatsheuvel Fan-blog. Vroeger ging ik met een andere naam door het leven in de fan community. Veel mensen hebben me dan ook leren kennen als Kaatsheuvel Fan. Onder deze naam heb ik dan ook de Facebook groep Efteling liefhebbers, onder elkaar opgericht in 2010. De Facebook groep heb ik in 2015 aan andere Efteling liefhebbers overgedragen. Sinds 2014 heb ik mijn schuilnaam laten vallen en probeer ik wat anoniemer in de Efteling community te zijn als een anonieme Efteling liefhebber.

Mijn interesse voor de Efteling bestond al toen ik mijn eerste spreekbeurt over de Efteling hield op de basisschool. Daarnaast heeft mijn vader in zijn vroegere jaren vlakbij de Efteling gewoond en er ook een abonnement op gehad. In 2013 heb ik er vlakbij gekampeerd en heb ik  een abonnement op het park gekregen. Daardoor rolde ik al snel in de liefhebbers community en sindsdien heb ik er een leuke vriendengroep opgebouwd waarmee ik regelmatig het park bezoek. Heb je vragen dan kan je me altijd bereiken door het contact formulier in te vullen.

Ik hoop dat jullie veel plezier beleven op mijn site en hopelijk tot snel!